За какво най-често се карат двойките по коледните празниците?

13:00, 24 дек 18 / Любопитно 25 1478 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Колкото и да са приятни коледните празници, понякога кавгите между двама партньори са неизбежни.

Ето от какво най-често се пораждат спорове:

1. Семейно напрежение

Казват, че най-хубавите моменти са тези, които са споделени с любими хора. Това обаче може да донесе и излишно напрежение. Когато родители и роднини се наместят в дома ви и всеки дава акъл, има собствено мнение, че и изисквания, вероятно на партньора ви няма да му е особено комфортно. На вас също, ако трябва да се сблъсквате дни наред с натрапчивото присъствие на неговата рода. Спокойно- не забравяйте, че това е само за няколко дни.

2. Пари

Парите винаги са проблем по празниците, най-вече ако имате деца и огромен списък с подаръци, които да купите. Затова трябва да намалите бройката на хората, на които искате да купите подарък. Направете го само за най-близките си.

3. Мъжът не помага с домакинството

Празниците са моментите, в които жената разчита повече на мъжа за помощ с домакинските задачи, особено ако през останалото време той не се включва често. Затова мъжете трябва да помагат на половинката си например с приготвянето на вечерята, защото това също е важна част от празника, която трябва да бъде споделена.

4. Изкуствено или естествено коледно дърво?

Вярвате или не, този битов въпрос също е в основата на много скандали. Разбира се, естественото дърво е някак по-празнично, но кой ще чисти след него?

5. Нежелан подарък

И не на последно място, колкото и повърхностно да звучи, може да има семеен спор заради нехаресван подарък. За да избегнете подобна ситуация просто коментирайте предварително с партньора си кой какво иска и ще си спестите неприятни изненади.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама