Откриват ледена пързалка в Русе

13:30, 20 ное 18 / Любопитно 25 1674 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ледената пързалка в Русе ще бъде открита официално днес, 20 ноември.

Церемонията ще започне в 18 часа. В програмата ще бъдат включени изпълнения на спортисти по фигурно пързаляне. За първи път в България ще бъде показано и светлинно шоу на кънки.

Съоръжението е на пл. „Света Троица“ пред Държавната опера. Пързалката е с площ 450 кв. м.  Работното й време ще бъде от 10:00 до 22:00 часа, всеки ден. На разположение на гостите й са общо 200 чифта кънки. За начинаещите кънкьори са предвидени обучителни тренажори под формата на пингвинчета и мечета, които ще се предоставят напълно безплатно. Пързалката ще има на разположение квалифициран медицински екип, който при необходимост ще окаже първа помощ, а всеки закупен билет включва застраховка.

Цената на билет за възрастни е 5 лв. на час, а за ученици 3 лв. за час. Отделно за наем на кънки ще се заплаща 2 лв. Предвиден е и предплатен абонамент за 10 посещения за сумата от 40 лв. за деца, а за възрастни 56 лв. Цената за групови посещения до 6 души, включваща входен билет и наем на кънки, е 5 лв. на час на посетител.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама