"Jeremy?" и "Access" ще пренесат празничния дух в Каварна

09:00, 24 ное 18 / Култура 25 1452 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Групите "Jeremy?" и "Access" ще пренесат празничния дух в Каварна в навечерието на Нова година. Музикантите ще увлекат младата публика в читалище "Съгласие", където ще излязат на сцената на 26 декември, съобщават от общината за подготвената празнична програма.

Афишът за Коледа и посрещането на Нова година ще бъде открит на 24 ноември, когато в художествената галерия ще бъде подредена изложба от морски пейзажи на румънската художничка Моника Гошою. Галерията ще бъде творческо пространство и за произведения на приложното изкуство - ръчно изработени играчки за елха, рисувано стъкло, сурвакници. Традиционната изложба "От жените на Каварна", която се урежда в партньорство с Инер Уил клуб, отново ще избере кауза в подкрепа на деца.

Общинският детски комплекс ще открие Коледно ателие за родители, а творби на най-малките художници ще бъдат подредени в обща изложба.
Празничната програма ще зареди гражданите и със спортен дух. В общината ще бъде избран спортист на годината и ще се състои турнир по футбол, допълват от кметската управа.
Светлините на коледната елха ще бъдат запалени още на 4 декември на площад "Защитата на Каварна".

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама