Мария Илиева разкри кои песни влизат в албума с най-големите й хитове

12:30, 20 ное 18 / Любопитно 25 1340 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мария Илиева разкри обложката на албума с най-големите си хитове от началото на кариерата й до днес, който трябва да излезе до две седмици на пазара. Певицата ще зарадва феновете си с дългоочакваната компилация навръх рождения си ден.

Мария разкри и кои са 20-те сингъла в него.

“Всичко - най-доброто от Мария Илиева” е четвъртият студиен албум на певицата. “През годините събрах и доста сингли, които не са издавани до момента. Дойде време да ги споделя с всички, които обичат и осмислят музиката ми”, разкрива Мария.

От емблематичните „Лунен сън”, „Нищо” и “Стерео стая”, през супер успешните ѝ колаборации “Alright” (с група ТЕ), „Крадена любов” и „Чуваш ли ме” (с Графа), „Видимо доволни” (с Криско), до най-новите „Нека вали”, “Mi Amor” и “Всичко” (част 1 и 2), албумът рисува музикалния път на Мария Илиева и израстването ѝ като артист.

В тавата влизат и още номер 1 сингли като “Играя стилно”, “I Like”, и “Truly” с Keith Thompson. Сред бонус траковете са включени ремикси на топ диджеите Doncho, DiMO (BG) и Dexter.

„Всичко – най-доброто от Мария Илиева” вече е в предварителна продажба, като първите 200 поръчани копия от албума ще бъдат с личен автограф от певицата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама