Подозират, че мароканка е убила и сготвила мъжа си с ориз, защото искал да я напусне

18:40, 21 ное 18 / Любопитно 25 1473 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мароканска жена, която живее в Обединените Арабски Емирства, беше заподозряна, че е убила, разчленила и сготвила партньора си, след което го сервирала с ориз на пакистански работници, предава Асошиейтед прес.

По данни на следствието ревнивата жена решила да извърши престъплението, след като узнала, че мъжът, с когото живеела на семейни начала от 7 години, възнамерявал да се ожени за друга. След убийството мароканката разчленила тялото и приготвила макбус, традиционно ястие с месо и ориз. Тя го сервирала на пакистански работници. По традиция макбусът използва микс от меса на различни животни, които се пекат в дълбока яма или на плоски камъни, подгрети върху въглища, предава БТА.

В търсенето на внезапно изчезналия мъж се включил и неговият брат, който специално пристигнал в ОАЕ от Мароко. Той успял да открие в блендера на заподозряната човешки зъб.

През месец юни американец разказа как заедно с приятели се нагостили със специалитета тако, приготвен с човешко месо. Той го сготвил със собствената си плът, взета от ампутирания му крак след пътно произшествие.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама