За първата дама, роклите и още нещо

19:55, 26 ное 18 25 1037 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Именно роклите на първата дама бяха причина за неловкото положение, в което тя попадна преди дни. Нарушенията на автомобила на НСО в името на красотата на Десислава Радева предизвикаха отново реакции и полемики около нея.

Както се разбра, това се случва доста често пред известният бутик в столицата. Оставяме на страна несполучливият опит от нейна страна да внуши, че не е била част от случката. Ще подминем и несъстоятелният коментар на президента за умишлена, раздухвана и режисирана акция срещу него и семейството му.

За визията на първата дама се грижи една от най-талантливите ни дизайнерки Невена Николова, която от години успешно реализира своите творения във Великобритания. Нейни рокли са купували много известни личности и аристократи, включително съпругата на секретаря на бившия премиер Джон Мейджър, лорд МакКол. Преди броени дни видяхме и Лиз Хърли в черна дантелена рокля от бутика в Лондон.

Самата Невена в интервю споделя, че е била потърсена за да направи тоалети за Десислава Радева, първият от които за срещата на НАТО в Брюксел, миналата година.
Дали нашата първа дама се ползва със специално отношение и не заплаща истинската стойност за тоалетите, не знаем. Имайки предвид, че официалната стартова цена на индивидуален проект с Невена започва от 5000 лв.

Едно е сигурно : английските звезди и аристократи си плащат за шедьоврите на Невена Николова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама