Наум Шопов-младши издаде "Фитнес буквар"

10:20, 28 ное 18 / Любопитно 25 605 Topnovini
1

Наум Шопов-младши, който доби популярност като д-р Борис Тасев в медицинската драма „Откраднат живот“, издаде първата си книга.

С проекта си, който е озаглавил „Булгар звер“, той ще даде ценни съвети на последователите си за упражненията във фитнес залата. В него синът на Христо Шопов ще представи персонална програма за всеки тип тяло. Като бонус, дипломираният лекар записва и видеа, в които показва как е редно да се изпълняват всички упражнения, които описва.

"Това е проект, който седи от години в главата ми, но ето че и неговият момент дойде! Вложих много време и старание, за да се получи нещо, което би се отличило от всички останали финтес програми. Притежавайки “Булгар звер”, вие получавате моя шест годишен опит в залата - с грешките и уроците, които тя ми е дала",
обясни екранният д-р Тасев в социалните мрежи.

Гръбнакът на проекта си пък той кръщава „Фитнес буквар“ - кратка книжка, в която събира най-необходимата информация, за постигане на желаните резултати в залата.

„От това да дам разяснение за най-важните термини отнасящи се за тренировките, до 10-те мита на всеки начинаещ трениращ. Тази информация е добита чрез стажа ми във фитнеса и следването ми по медицина“, обяснява още Шопов-младши, който преди броени дни се сгоди за приятелката си Теа.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани