Джони Деп свири на сватбата на Шейн Макгоуан от Pogues

11:20, 28 ное 18 / Любопитно 25 1255 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Джони Деп бе сред специалните гости на дългоочакваната сватба на музиканта Шейн Макгауан от популярната грепа Pogues и приятелката му Виктория Мери Кларк.

Церемонията се състоя в кметството в Копенхаген, а за музикалния фон се погрижи именно звездата от „Карибски пирати“, който свири на китара по време на събитието. Музикантът и журналистката се врекоха във вечна вярност след 32-годишна връзка. Двамата са сгодени от 11 години.

„И двамата сме интровертни и решихме, че единственото решение е да избягаме заедно на място, където не познаваме никого и никой не ни познава – в случая Копенхаген, и да запазим това място в тайна. Констатирах обаче нещо, за което не си давах сметка - хората действително искат да покажат, че обичат човека, за когото се грижат. Тъй като настоявахме около сватбата ни да не се вдига излишен шум и след като установихме, че запазването й в абсолютна тайна е невъзможно, решихме на нея да присъстват само малък брой близки приятели и семействата ни“, коментира малко преди сватбата 52-годишната булка.

Приятелство, датиращо от преди повече от две десетилетия, свързва Макгауан и Деп. Венчавката не е първият път, в който холивудският ас свири на китара за важен повод на вокалиста на Pogues. Музикалният си талант актьорът демонстрира и на празника по случай 60-ия рожден ден на Макгауан в Дъблин тази година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама