ФРБ агентът от „Туийн Пийкс“ става президент

20:40, 28 ное 18 / Любопитно 25 849 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Холивудският актьор Кайл Маклоклан ще изиграе американския президент Франклин Рузвелт в сериала “Пресичането на Атлантика“, съобщи "Холивуд Рипортер", цитиран от БГНЕС. 

Сериала ще включва осем епизода и ще разкаже историята на норвежката принцеса Марта Шведска, която ще бъде изиграна от актрисата София Хелън. През 1940 г., когато Третия Райх нахлува в Норвегия, семейството на Марта избягва в Швеция, но там тя е зле приета.

Местните жители смятали, че поставя под заплаха тяхната страна. В резултат на това Марта заминава за Съединените щати, където е поканена от президента Рузвелт. Момичето се настанява в Белия дом.

Много историци смятат, че връзката между Марта и Рузвелт е причината американското правителство да влезе във война срещу нацистите.

Кайл Маклоклан става известен с ролята си на специален агент на ФБР Дейл Купър в телевизионния сериал „Туийн Пийкс“, режисиран от Дейвид Линч. Сред другите филми на 59-годишния актьор са "Добрата съпруга", "Как се запознах с майка ви", "Отчаяни съпруги" и "Сексът и градът".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама