Силвестър Сталоун няма да се снима вече като Роки

18:20, 29 ное 18 / Любопитно 25 1308 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорът Силвестър Сталоун оповести, че повече няма да е в образа на Роки Балбоа, съобщи Франс прес, цитирана от БТА.

Холивудската звезда прецени, че е време да предаде щафетата на по-младото поколение, което се въплъщава от новата звездата в сагата Адонис Джонсън.

"Оттеглям се, с това поколение се открива един нов свят", поясни той в свое видео послание в Instagram, което вероятно е било записано по време на снимките на
излезлия наскоро по екраните в САЩ филм "Крийд 2".

От 1975 г. Сталоун е изпълнил осем пъти ролята на Роки Балбоа, която го направи известен в целия свят и му донесе няколко номинации за награда "Оскар".

"За мен бе привилегия да създам този образ и да го представя на големия екран", каза 72-годишният актьор, сценарист, режисьор и продуцент. "Смятах, че с Роки е приключено през 2006 г. и това ме удовлетворяваше. Но изведнъж се появи този млад мъж и всичко се промени", допълни той.

Сталоун вероятно е имал предвид актьора Майкъл Б. Джордан, който присъствал по време на заснемането на видеото, макар че останал зад кадър. В "Крийд: Сърце на шампион" и "Крийд 2" младият актьор е в образа на Адонис Джонсън, сина на
боксьора Аполо Крийд - най-добрия приятел на Роки Балбоа. След като първоначално отхвърля предложението на режисьора Райън Куглър да бъде съживена сагата, Сталоун в края на краищата го приема.

Излезлият през 2015 г. по екраните филм "Крийд: Сърце на шампион", в който Роки подготвя Адонис за битка на професионалния ринг, донесе 173 милиона долара приходи от прожекции. Осмият филм от поредицата - "Крийд 2", изглежда също ще донесе големи приходи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама