Избираме подарък за любимия човек почти три часа

19:20, 29 ное 18 / Любопитно 25 1290 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Британците най-много се затрудняват и отделят най-много време - 166 минути, за
закупуването на подарък на любимия човек, установи изследване, публикувано във вестник "Метро", пише БТА. 

Средностатистическият поданик на Нейно Величество отделя около 3 часа при избора на коледния дар за своята половинка. Намирането на подарък за родния баща изисква
почти двойно по-малко време - час и 28 минути.

Проучването е поръчано от фирма за пощенски пратки и е обхванало 2000 пълнолетни британци.

За избор на подарък на майката британците отделят час и 47 минути, а за сестрите - час и 12 минути. Братята изискват по-малко време и те ще се сдобият със своя дар само след час колебание.

Босовете в службата също се оказали лесни за "обслужване". Служителите им решават какво да им подарят само след половин час.

Бабите и дядовците също не предизвикват големи главоблъсканици в това отношение, като респективно на тях им се отделят 49 и 45 минути.

При поднасянето на подаръците децата са най-искрени и веднага изразяват недоволството си, ако не сме уцелили желанията им. 40% от анкетираните жени си признали, че могат ловко да прикрият неудовлетворението си от получения дар. При мъжете процентът на успешните преструвки бил значително по-малък - 25 на сто. Една трета от анкетираните си признали, че ще "рециклират" нежеланите подаръци и ще ги пробутат повторно на близки и познати.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама