Художничката Даниела Стойкова представя зимната си колекция картини

09:40, 03 дек 18 / Култура 25 2615 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С наближаването на един от най-хубавите празници за цялата година -Коледа, домовете са изпълнени с топлина и уют, светли чувства, надежда и очакване за нещо хубаво. Tова е празникът, през който е време да забравим за неразбирателствата и да се съберем с любимите си хора, а навсякъде цари чувство на любов, романтика и топлина.

Ето, че нашият екип намери начин да ви предаде това коледно настроение, ако все още не сте се заразили от красиво украсените витрини на магазините и коледните реклами по телевизията. Поздравяваме ви с тази малка, но прекрасна зимна галерия на художничката Даниела Стойкова. Карините могат да бъдат видяни както в София, така и в Милано, Ил Салото Миланезе, където младата художничка има постоянна експозиция от 20 Септемри 2018. Заповядайте да ги видите и в Руски Център, където на Открита арт сцена всеки месец тя подготвя малка изненада за своите почитатели по време на спектакъла "Измерения на Любовта".

А ако все още не сте измислили, какво да подарите на любимите си хора за Коледа, ето една чудесна идея за подарък, с който да им покажете, че ги обичате. Картините представляват абстрактни, фигуративни пейзажи, из които често срещаме мотиви от Милано. Даниела успява да улови в картините си духа на Коледа и да го пресъздаде по такъв начин, че да достигне до вашите сърца. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама