Христо Мутафчиев е стращният пират в "Островът на съкровищата" в театър Азарян

18:20, 03 дек 18 / Култура 25 1722 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Популярният български актьор Христо Мутафчиев ще се превъплъти в образа на страховития пират Флинт в най-новия спектакъл на Театър Азарян – „Островът на съкровищата”.

Режисьор на постановката е Анастасия Събева, позната на публиката на театъра в НДК със спектакъла „Кралят Елен”.

„Много съм благодарна на Христо Мутафчиев, неговото участие е специално и представлява основната интрига на спектакъла.“, споделя Анастасия, която не крие признателността си към известния актьор и за цялостната му подкрепа за проекта.

Премиерната дата на „Островът на съкровищата” е на 17 декември, а публиката ще може да гледа страховитото приключение за пирати и съкровища още два пъти до края на годината – на 21 и 30 декември.

„Островът на съкровищата” е създаден по популярния приключенски роман на Робърт Луис Стивънсън. Освен специалното участие на Христо Мутафчиев, актьорският състав включва младите и талантливи: Стелиан Радев, Августина-Калина Петкова, Елена Нацариду, Явор Вълканов, Михаил Сървански, Димитр Несторов, Елица Костова, Васил Витанов, Нено Койнарски, Иван Станчев, Виктор Иванов, Деян Жеков, Денис Хаят и Шахин Шехзен.

 

Актьорът Стелиан Радев е автор и на музиката в спектакъла.

Билетите за „Острова на съкровищата” са вече в продажба. Спектакълът ще зарадва, както младежите, така и техните родители.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама