Памела Андерсън защити протестиращите във Франция

12:20, 04 дек 18 / Любопитно 25 993 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Канадската звезда Памела Андерсън разкритикува в Twitter "структурното насилие на елитите" във Франция и по света след тежките сблъсъци на протестите на "жълтите жилетки", съобщи Франс прес, цитирана от БТА.

"Презирам насилието, но какво представлява насилието на всички тези хора, тези изгорени луксозни коли, в сравнение със структурното насилие на френските и световните елити?", написа в профила си в Twitter звездата от американския сериал "Спасители на плажа", която сега живее в Марсилия с футболиста Адил Рами.

"Вместо да се хипнотизираме от тези кадри на пожари, трябва да се запитаме откъде идва това. Отговорът е - от растящите напрежения между елитите на големите градове и бедните в селските райони, между представляваните от Макрон политици и 99-те процента, на които им е писнало от неравенствата, не само във Франция, а и в целия свят", написа Андерсън.



"Истинският въпрос е дали неподчинението може да е конструктивно и дали протестиращите във Франция и по света могат да използват тази енергия, за да може вместо кадри на насилие да виждаме изграждане на равни и егалитарни общества", заключи звездата.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама