Нападателят на президентството остава в ареста

12:45, 04 дек 18 25 1788 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сашко Игнатов, който вчера се опита да нахлуе в президентството с оръжие, засега остава в ареста. Това съобщи министърът на вътрешните работи Младен Маринов. Предстои прокуратурата да прегледа доказателствата и да прецени какво обвинение да повдигне.

Стана ясно също и че оръжието, с което е бил Игнатов, не е негово, а на съпругата му. Мъжът не е изкарвал оръжието пред служителите на НСО и не е отправял заплахи.

Мотивите за деянието му остават неясни.

А междувременно съседите на Игнатов останаха изненадани от цялата история.

„Добра жена, син имат – дете също добро. Той за мен е порядъчен човек. Аз това не го допускам, че с оръжие е бил”, разказа съсед на Игнатов пред bTV.

На един от адресите, където е регистрирана една от фирмите на мъжа, се оказва, че от години живеят други хора. Живущите от етажа заявиха, че Игнатов е бил бизнесмен навремето, след това обаче се отказал и от години вече не живеел там.

72-годишният мъж беше задържан вчера и откаран в Първо районно управление при опит да влезе в сградата на президентството. По случая тече разследване, а междувременно стана ясно, че той е от Перник и е осъждан условно за убийство при самозащита през 2004 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама