Продават "Нюкасъл" през януари

13:50, 04 дек 18 / Спорт 25 1208 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Собственикът на "Нюкасъл" Майк Ашли иска да продаде футболния клуб преди зимния трансферен прозорец, обяви той пред "Sky News". Разговорите по сделката са постигнали обещаващ напредък.

"Бих искал сделката да бъде факт преди трансферния прозорец през януари. Реално това е възможно. Надяваме се, че можем да продължим нашата добра форма и да завършим сделката.Много искам да го продам на правилния купувач, така че всеки да е щастлив. Това би било добра новина и за феновете", заяви Ашли.

"Нюкасъл" имаше трудно начало на сезона под ръководството на Рафа Бенитес, но с три поредни победи се изкачи в класирането, преди домакинското поражение с 0:3 от "Уест Хем" през уикенда. Футболистите на Рафа Бенитес заемат 15-о място в класирането с 12 точки от 14 мача.

Майк Ашли, който купи контролния пакет в клуба през 2007 г., заяви, че не е в конкретни разговори с никоя страна, но потвърди, че те са "на по-напреднала фаза, отколкото някога са били". Той добави, че всеки потенциален купувач трябва да може да предостави средства за трансфери.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама