Любими детски герои оживяват в Община Благоевград

12:00, 09 дек 18 25 1157 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Любими детски герои ще оживеят във фоайето на Община Благоевград за шеста порена година. Една от най-атрактивните предколедни инициативи „Часът на приказния разказвач“ и тази година ще радва децата на Благоевград.

Първата приказна вечер ще бъде на 10 декември, като самата инициатива ще продължи до 14 декември, включително. Традиционно в ролята на разказвач ще влезе и кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов, който специално е подбрал интересна и поучителна история за децата на Благоевград. Освен това актьори от Куклен театър – Благоевград ще пресъздадат историята на „Пепеляшка“, ДТ „Енчо Халачев“ ще пренесат децата в приказния свят на „Снежанка и седемте джуджета“, а артистите от ДТ „Никола Вапцаров“ ще пренесат малчуганите в „Нощта преди Коледа“.

Всяка вечер малчуганите ще получават чай, топло мляко и бисквити, докато слушат приказните истории в специално обособен кът във фоайето на Община Благоевград. И тази година Дядо Коледа ще пристигне в Община Благоевград, за да раздаде подаръци на малчуганите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама