Намериха след 50 години изгубения портфейл на Даян Кийтън

16:20, 10 дек 18 / Любопитно 25 960 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Портфейл, принадлежал на актрисата Даян Кийтън и изгубен от нея преди 50 години, е бил ненадейно намерен в касета в стар склад в градче в щата Ню Йорк. Откритието било направено от мъж, чието хоби е да купува отдавна изоставени касети за депозит и да продава на търг съдържанието им.

Според разказа му пред медиите, находката изглеждала най-обикновен портфейл, съхраняван в покрита с прах кутия. Когато обаче го отворил, вътре се оказали трийсетина снимки и шофьорска книжка, издадена през 1966 г. в Калифорния на името на някоя си Даян Хол. Името нищо не му говорело, но жената на снимките му се сторила позната и той си спомнил, че е виждал това лице сред актьорите от филма „Кръстникът“. Всъщност се оказало, че Даян Хол е истинското име на звездата от „Ани Хол“ на Уди Алън и още десетки известни ленти, а Даян Кийтън е артистичният й псевдоним.

След няколко напразни опита да влезе в контакт с актрисата, мъжът решил да използва Туитър. Този път акцията се оказала успешна. „Това е щура история. Не си спомням за случая, но не съм изненадана, защото много пъти съм си губила портмонето. Благодаря ви!“, пише Даян Кийтън в своя профил.

Установило се, че по онова време касетата за депозит била ползвана от пилот от гражданската авиация на САЩ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама