Бивши и настоящи футболисти се събират за благотворителен турнир по мини футбол

18:50, 10 дек 18 / Спорт 25 1608 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Благотворителен Коледен турнир по мини футбол ще се проведе в Благоевград. Спортната инициатива ще бъде в рамките на 3 дни - от 21 до 23 декември. Турнирът е с начален час 18.00 часа, а теренът е в спортна зала „Скаптопара“.

Благотворителната кауза има за цел да бъдат подпомогнати Родилно отделение и отделението по Патологична бременност към МБАЛ-Благоевград.

Инициативата ще събере бивши и настоящи футболисти минали през школите на родния футбол, както и редица социални отбори от Благоевград.

Български футболен съюз също се включва в благотворителната кауза, като съдиите ще свирят безвъзмездно. Водещите и коментаторите също стават част от благотворителния турнир, като и тяхната помощ е безвъзмездна.

Организатори на турнира са Българска фентъзи футбол асоциация /БФФА/ и Община Благоевград, която безвъзмездно предоставя залата за ползване.

Всеки, който желае да се включи в инициативата, ще има възможност да го направи по време на събитието на място, в зала „Скаптопара“, където ще бъдат разположени кутии за дарения.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама