Ваня Стамболова отива на полуфинал във „Фермата: Съединение“

11:20, 10 дек 18 / Любопитно 25 1820 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова триумфира в последния елиминационен дуел във „Фермата: Съединение”, като спечели три от общо четирите битки срещу една от най-силните жени в стопанството – Милена Зарева. Така 34-годишната лекоатлетката си осигури място на полуфинална в шоуто и направи сериозна крачка към осъществяване на обещанието, с което започна участието си – да стигне до финала и да стане първата жена-победител в историята на „Фермата“. За 43-годишната лесовъдка от Кюстендил - Милена това бе първо излизане на арената за дуели, но силните болки, които изпитваше в ръцете, я оставиха извън надпреварата за голямата награда от 100 000 лева дни преди големия финал на 16 декември.

Дуелът между Ваня и Милена бе последният, който се разигра на арената на „Фермата: Съединение“, с което обаче битките между участниците не приключват. От днес в стопанството вече няма да има лидер на групата и ратаи, а извънредните събития, които предстоят ще доведат до отпадането на трима от останалите общо седем участници.

В края на седмицата ще станат ясни имената на четиримата финалисти, които на 16 декември ще влязат в заключителната битка за първото място и голямата награда. В понеделник вечер един срещу друг на вътрешен двубой ще се изправят двама от най-силните мъже в стопанството, а краят му ще предизвика сълзите на фермерите и елиминирането на един от големите претенденти за победител във „Фермата: Съединение“.

Във вторник във фермата ще се съберат всички вече напуснали участници в четвърти сезон, както и олимпийският медалист Йордан Йовчев. В два последователни дни, чрез гласуване, те ще изберат най-достойната жена-финалист и мъж-финалист, а после вътрешни дуели ще определят другите двама финалисти.

Победителят в четвърти сезон на „Фермата“ ще бъде избран от зрителите чрез смс-гласуване, което ще започне по време на последния дейли епизод на шоуто в петък вечер, когато ще станат ясни имената на четиримата финалисти и номерата за гласуване за всеки от тях.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама