Дядо Коледа ще пътува с влак на БДЖ

08:20, 14 дек 18 25 1264 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За трета поредна година "БДЖ" ще подкрепи националната инициатива „Коледа за всяко дете”, която традиционно се организира от Националното сдружение на сираците в България (НССБ).

На 14 декември Дядо Коледа ще пътува във влак, който се движи по маршрут от Брусарци до Лом. Влакът ще потегли от Брусарци в 12:10 ч. и ще пристигне на гара Лом в 12:30 ч. Преди заминаването му от гарата в Брусарци, екип на НССБ ще украси празнично пътническата композиция.

По време на своето пътуване във влака до Лом, белобрадият старец ще се погрижи за доброто настроение на клиентите на националния железопътен превозвач, като им пожелае весели Коледни и Новогодишни празници и ги почерпи с вкусни изненади.
При пристигането на влака на ломската жп гара Дядо Коледа ще бъде посрещнат от над 100 деца в неравностойно положение, настанени в социални домове и Центрове за настаняване от семеен тип на територията на община Лом. Той ще зарадва малчуганите с различни лакомства и подаръци.

„За пореден път БДЖ подкрепя инициативи, свързани с деца в неравностойно положение и организирани от Националното сдружение на сираците в България, като с това доказва, че е социално отговорна компания. Тази коледна инициатива ще достави огромна радост на децата от социалните домове в община Лом, благодарение на БДЖ и на другите институции и представители на бизнеса, с чието съдействие се осъществява”, каза председателят на Националното сдружение на сираците в България”, Слави Михайлов.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама