Изчезналият шеф на КАТ-Казанлък е имал здравословни проблеми, издирването му продължава

09:10, 14 дек 18 25 1535 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изчезналият началник на КАТ – Казанлък Тодор Николов е имал здравословни проблеми и те са били причина за промяна на поведението му през последните седмици. Това стана ясно от думите на началника на районното управление на МВР в Казанлък Стойчо Крачолов.

Издирването на Николов продължава. „Казвал ми е, че е имал сърдечни проблеми и му предстоят по-сериозни прегледи и евентуално лечение, но нищо свързано със служебните му задължения”, подчерта Крачолов, цитиран от bTV.

Към настоящия момент нямаме положителен резултат по отношение на издирвателните мероприятия, каза директорът на областната полиция в Стара Загора Георги Хаджиев.

От вчера полицаи от районното управление в Казанлък са обходили всички маршрути, за които има данни, че могат да бъдат посетени от Николов.  Ще бъдат проверени и всички камери на входовете и изходите на града.

Последната информация от шефа на КАТ – Казанлък е проведен разговор около 16:20 ч. вчера. Оттогава и трите му телефона са изключени.

Николов е обявен за издирване, включително автомобилът и служебното му оръжие.

„Силно се надявам, че не е станал жертва на престъпление”, каза Георги Хаджиев.

Тодор Николов е в системата е от 2005 г., от 2-3 г. е началник на КАТ в Казанлък. До настоящия момент няма наложени дисциплинарни наказания.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама