Нина Добрев краси корицата на Women’s Health

19:20, 19 дек 18 / Любопитно 25 1492 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Холивудската актриса Нина Добрев краси корицата на първия за 2019 година брой на Women’s Health.

Родената в България красавица грее на корицата във видимо перфектна физическа форма, спортно облекло и естествен грим.

В интервю за списанието Нина разкрива повече за любимото си хоби – негово величество спортът.  А „коктейлът“ ѝ от тренировки, както самата тя го нарича“ е микс от йога, бягане, упражнения с тежести, бокс и групови тренировки.

И резултатът е налице – звездата от „Дневниците на вампира“ се похвали, че за първи път има „плочки“ на корема.
 
„Годините минават и вече започвам много да внимавам с какво се храня и какво правя. Наистина е много забавно да тренираш нещо различно всеки ден, а и се постигат по-добри резултати“, казва Нина. И допълва, че сега е силна и в добра форма, докато преди е била просто слаба.

Актрисата става рано всяка сутрин, разхожда кучето си Маверик, тренира, взима душ или парна баня. „Имам нужда да се потя всеки ден, дори и да е само парна баня“, признава тя.

Нина Добрев разкрива, че е променила и начина си на хранене – вече приема повече калории и се опитва да хапва на всеки два часа, за да поддържа метаболизма си стабилен. „Чувствам се по-здрава. Няма как да не си по-щастлив, когато тялото ти е здраво, а мозъкът ти функционира по-добре“, признава тя.

Интервюто с Нина Добрев ще се появи в януарско-февруарския брой на списание Women’s Health. Можете да го откриете на сайта на списанието ТУК.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама