Без валежи в петък

07:15, 21 дек 18 25 1088 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ще има временни увеличения на облачността, почти без валежи. По-късно през деня и до вечерта над много райони на страната за кратко ще се изясни. Ще се духа слаб югозападен вятър. Минималните температури ще са предимно между минус 6 и минус 1 градуса, максималните, в по-голямата част от страната, ще са между 3 и 8 градуса, на места покрай Дунав малко по-ниски - около 0 градуса.

Над Черноморието облачността ще е променлива, с по-съществени намаления привечер. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще са 4 - 7 градуса, вълнението на морето ще е 2 бала. Температурата на морската вода е 7 -8 градуса.

Над планините през деня ще има временни увеличения на облачността, но ще е почти без валежи. По-късно облачността ще намалява и вечерта ще е предимно ясно. Ще духа до умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 6 градуса, на 2000 метра - 0 градуса.

В събота и неделя ще духа умерен и временно силен вятър от запад-северозапад. Ще има променлива облачност, но само на изолирани места в Северна България ще превали слаб дъжд. Затоплянето ще продължи и в неделя максималните температури ще бъдат между 8 и 13, а минималните - между 0 и 5 градуса.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама