Ще има ли трета среща между Джоунс и Кормие?

13:14, 20 дек 18 / Спорт 25 1564 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Без съмнение един от най-колоритните сблъсъци в ММА е между Джон Джоунс и Даниел Кормие. Двамата бойци в тежка категория се срещнаха два пъти, в които Джоунс победи, но в последствие бе уличен в употреба на забранени стимуланти.

Кормие продължи развитието си и спечели титлите в две категории, а Джоунс изтърпя наказанията си и се връща отново в осмоъгълника. По-късно този месец той ще излезе срещу Александър Густафсон, който търси реванш от загуба преди години със съдийско решение. Към момента не е ясно дали Кормие ще се опита да защити титлите си или ще ги оваканти и предвид противоречивия и агресивен манталитет на Джон Джоунс, започналите нападки, провокации и интриги в социалните мрежи не бива да ни учудват.


ESPN избра именно Даниел Кормие за ММА боец на годината, но Джоунс открито го предизвика, като заяви, че ще дари 100 000$ на благотворителна организация в Сан Диего ако Кормие приеме. “Целият свят знае, че твърденията ти (шампион в две категории) са смешна шега. Повече от добре дошъл си да бъдеш моята първа защита на новата ми титла”

Към момента не е ясно дали Джоунс и Кормие ще успеят да се споразумеят за трета среща помежду си, но със сигурност е ясно, че има всички необходими предпоставки това да е един от най-касовите и популярни двубой в историята на ММА.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама