Бивш съдружник на Баневи опроверга тезата за умишлени фалити в техните предприятия

09:40, 21 дек 18 25 4097 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бившият съдружник на семейство Баневи Борис Бояджиев опроверга твърденията на бившия адвокат на семейството Мария Николова за умишлените фалити в техните предприятия.

Мария Николова е бивш адвокат и пълномощник на семейството. Пред NOVA миналата седмица тя разказа подробности за периода, в който е работила с Баневи. Намеси и името на Бояджиев в неофициална сделка между него и Николай Банев във връзка с предприятието „Елма” и намеренията им то да бъде фалирано.

„Тези твърдения са абсурдни. Г-жа Николова, освен че е била адвокат на Банев, е изпълнявала и други функции. Тези нейни внушения са поредни действия от една многоактова пиеса със сценарий, писан в Троян. Това са неверни твърдения, лъжи и клевети. Адвокатите ми са подготвили документи и тя ще бъде съдена за клевета”, заяви Борис Бояджиев.

Той поясни, че никога не е бил близък с Николай Банев.

„Мотивът на г-жа Николова е да прикрие действие или бездействие на други хора, в това число и на себе си. Ако Банев е нарушавал закона, не го е правил сам, а с помощта на хора, които са били около него. Един от тях е самата Николова”, каза бизнесменът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама