Тръмп обяви нов закон със свой клип, в който пее, облечен като фермер

15:00, 21 дек 18 / Свят 25 1386 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Минути преди да подпише мащабен закон за селското стопанство, президентът на САЩ Доналд Тръмп публикува в Twitter видео, в което е облечен като фермер и пее с цяло гърло заедно с актрисата Меган Мълали.

Видеото е от церемонията по връчването на наградите „Еми” през 2006 г., а песента е от телевизионния сериал „Зелени пространства" („Green Acres"). В клипа нюйоркският магнат е облечен с тениска, син гащеризон и сламена шапка и държи вила за сено. Целта му е да рекламира селскостопанската реформа за 867 млрд. долара, приета от американския Конгрес. В сериала, излъчван между 1965 и 1971 г., се разказва за адвокат от Ню Йорк и неговата съпруга, които отиват да живеят във ферма, след като животът в града им доскучал.

Това не е първата подобна изява на Тръмп в Twitter. През ноември той публикува своя снимка и под нея емблематичната фраза от филма "Игра на тронове", леко променена: "Санкциите идват" („Sanctions are coming" на английски), имайки предвид възстановяването на санкциите срещу Техеран.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама