Кои са най-лошите филми от 2018-а?

14:01, 22 дек 18 / Любопитно 25 1619 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Критиците от американското списание The Hollywood Reporter обявиха кои са „най-лошите филми“ от 2018-а година.

На първо място в тяхната класация, те поставят  продукцията на САЩ и Канада „Животът и смъртта на Джон Готи“ с главна действаща роля – Джон Траволта. Според критиците, филмът е лишен от „момент на изненада“, а на места е просто скучен и отегчаващ. Биографичният разказ за живота на известния мафиот Джон Готи ( Джон Траволта ), всъщност представя героят му като един любящ, семеен и като цяло приятен и спокоен човек.

Второ място в анти-класацията заема „Робин Худ: Началото“ -  остър и съвременен тон на класическата история на Робин Худ, който краде от богатите, за да даде на бедните. Лошата оценка на критиците идва от непрофесионално подбраните оръжия и костюми за героите във филма.

Следващият филм определен като провал за тази година е „50 нюанса освободени“. Мнението на филмовите критици е, че третата част е „дори по-долнокачествена от втората част“, съобщи BBC. The Hollywood Reporter заяви, че филмът има „нула“ нюанси, „скучни“ второстепенни сюжетни линии и сценарий от Найл Ленард, който просто е „безсмислен“.

В челната „петица" са и филмите „Животът какъвто е“ на Дан Фогелман и „Венъм“, режисиран от Рубен Флейшър.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама