Биляна Петрова: Твърдо не е имало никакъв подкуп

11:14, 23 дек 18 25 1910 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Биляна Петрова – заместничката на отстранения кмет на район „Младост“ Десислава Иванчева заяви пред bTV, че не е имало никакъв подкуп и не е ставало дума да се вземат пари за лична облага. Тя има предположения как парите са се озовали във въпросния автомобил, но за момента запазва мълчание.

Вчера тя беше пусната под домашен арест заедно с Десислава Иванчева, двете са подсъдими за получаване на подкуп от 70 000 евро, заедно с посредника в схемата Петко Дюлгеров.

Тя сподели и част от заплахите към нея: "Ако не кажеш определено нещо, си труп". Петрова обясни, че това е само една от заплахите, които е получавала. Петрова изтъкна, че се страхува за заплахите, които са отправени към адвокатите. По думите ѝ е имало разлепени некролози на адвокат Ирен Савова в столицата, срещу която са образувани 11 досъдебни производства.

Бившият заместник-кмет говори и за състояние на килията, в която са били с Иванчева. „Бях забравила какво е топла вода. Килията, в която бяхме бе след ремонт. Защо трябва да има това разбиране, че преди да си осъден, трябва да минеш през ада?”, така Петрова коментира условията в столичния арест.“

„Ще прекарам празниците със семейството си. Възможно е след 7-10 дни да ни върнат в ареста. Ще готвя защитата си“, добави Петрова.
Прокуратурата още не е оттеглила искането си Десислава Иванчева и Биляна Петрова да останат зад решетките. Решението ще бъде взето след предстоящите празници.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама