Защо UFC премести срещата на Джоунс и Густафсон?

17:48, 27 дек 18 / Спорт 25 1497 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Последните две срещи на Джон Джоунс бяха анулирани поради установено използване на забранени стимуланти. Атлетическата комисия на Невада, която санкционира срещите в UFC  му наложи наказание и съвсем логично Джоунс е щателно проверяван преди дългоочакваното му завръщане в клетката.


Броени дни преди втората среща между Джон Джоунс и Александър Густафсон в Лас Вегас се оказа, че последната последната проба на Джоунс отново е положителна, но не съвсем!!! Ако се чудите какво точно значи това, не сте единствени.


Официалното становище на UFC е, че става дума за нищожно малка стойност от едно от забранените вещества, за които Джоунс изтърпя наказанието си и наличието на забранения медикамент сега е просто остатък от злоупотребите през 2017-та г.


Не е нужно човек да е медицински експерт, за да разбере, че близо две години са прекалено дълъг период за пълно изчистване на тялото по естествен път. Въпреки поредната злоупотреба на Джоунс, UFC отново си затварят очите и срещата ще се проведе на същата дата. За да избегнат юридически усложнения Дана Уайт и екипа му изместват двубоя от Лас Вегас, Невада и срещата ще се проведе в Калифорния, Лос Анджелис, където правилата са по-либерални.


Съперникът му Александър Густафсон написа в Туитър: “Ти си проклет клоун!!! Разбира се, че всички знаем, че си свикнал да взимаш медикаменти, нищо ново брат!!

Единствените, които те почитат са Дана Уайт и Джеф. (шефовете на UFC)

Късметът ти свършва събота вечер!”


Джон Джоунс си позволи да попита в Туитер: “Имате ли някаква идея за песен, с която да изляза за двубоя?” и последва истинска лавина от предложения:

“Упс, отново го направих” на Бритни Спиърс

Всяка от песните на Тейлър Суифт, защото са предимно за измами

“Точно преди да измами” на Кери Ъндъруд

<<Влюбен съм в коко>>

“Не мога да те изчистя от системата си” на Лиза Хартман

“Рихаб” на Еми Уейнхаус

“Не харесвам наркотиците, но наркотиците ме харесват” на Мерилин Мансън

Срещата ще се проведе на предварително планираната дата 29-ти декември и се очаква Джон Джоунс да доминира, но предвид поредните усложнения и неясноти около него съвсем не е ясно как евентуална победа и успешно завръщане след наказание и продължително отсъствие от спорта ще се отразят на цялостния имидж на UFC.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама