Затварят за паркиране района на пл. "Княз Александър I"

09:35, 29 дек 18 25 1388 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От събота вечерта (29 декември) затварят за паркиране района около площад "Княз Александър Първи" в София заради концерта в новогодишната нощ, информира МВР. До 18:00 часа на 1 януари няма да може да се паркира и на ул. "Дякон Игнатий" между бул. "Цар Освободител" и ул. "Аксаков", предаде БГНЕС.

На концерта в новогодишната нощ няма да бъдат допускани хора във видимо нетрезво или неадекватно състояние, както и лица, носещи оръжие, пиротехника, летящи фенери, дронове, стъклени чаши, спиртни напитки, бутилки с капачки и други опасни предмети, застрашаващи обществения ред, живота и здравето на присъстващите. Ще бъдат изградени контролно-пропускателни пунктове.

Водещи на концерта ще са лицата на предаването "100% будни" по БНТ1 Стефан Щерев и Мария Андонова, а събитието ще се предава пряко по телевизията от 22:00 часа на 31 декември.

В новогодишната нощ на 31 декември срещу 1 януари ще се движат столичното метро и част от наземния транспорт. Това съобщиха от столичната община.

От 14:00 часа на 31.12.2018-а година до 06:00 часа на 01.01.2019-а годима се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на колите със специален режим, както следва:
- по бул. „Цар Освободител" между площад „Независимост" и ул. „Г.С. Раковски".
- по ул. „Аксаков" между ул. „Бенковски" и ул. „Дякон Игнатий";
- по ул. „Георги Бенковски" между ул. „Аксаков" и бул. „Цар Освободител";
- по ул. „Княз Александър І" между ул. „Съборна" и пл. „Княз Александър І";
- по ул. „Леге" между ул. „Съборна" и пл. „Атанас Буров"

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама