Тони Бракстън се раздели с партньора си

16:20, 03 яну 19 / Любопитно 25 1262 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Певицата от САЩ Тони Бракстън и британската културистка, модел и телевизионна знаменитост Джоди Марш започват новата 2019 г. като необвързани жени, съобщи "Контактмюзик", цитирана от БТА. 

И двете дами са използвали социалната мрежа Instagram, за да оповестят края на връзките си.

В публикацията си 51-годишната Тони Бракстън загатва за "трудно ново начало", оставяйки последователите си с впечатлението, че се е разделила с годеника си - рапъра Брайън "Бърдмен" Уилямс. Изпълнителите освен това вече не се следват в социалната мрежа и са изтрили постовете, в които се споменават един друг.

Връзката на Бракстън и Бърдмен започна през май 2016 г. Двойката оповести годежа си през февруари миналата година, припомня изданието.

Новината за раздялата им вероятно е изненадваща за мнозина, тъй като рапърът неведнъж е споделял, че певицата е "всичко" за него.

Джоди Марш на свой ред е споделила без заобикалки, че се е разделила с приятеля си, филмовия режисьор Уейн Ленъкс. "Разделих се с Уейн. И преди да започнете да си мислите: "О, тя не може да задържи мъж", нека ви обясня, че аз сложих край на тази връзка и то заради основателна причина", пише 40-годишната британска знаменитост.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама