Кристиан Костов ще пее в риалити в Китай

14:20, 04 яну 19 / Любопитно 25 1392 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кристиан Костов ще влезе с песен на уста в култовото риалити предаване Singer, излъчвано в Китай. Певецът, който ни даде повод за национална гордост с второто си място на „Евровизия“ през 2017 г., е единственият чуждестранен гост в шоуто, като участието му бележи третата година, в която световна звезда огрява ефира в азиатската страна.

През 2016 г. на сцената на Singer се качи казахстанският певец Димаш Кудайберген който си завоюва среброто. Миналата година пък трофеят отиде в ръцете на номинираната за „Грами“ R&B звезда Джеси Джей. Дали Костов ще се пребори за първото място, ще разберем от 11 януари, когато ще стартира предаването в Китай. Очаква се епизодите да се проточат до април. В тях отличникът от X Factor е промотиран като български певец.

Към азиатската страна Костов замина още в първите часове на новата година. Стотици фенове посрещнаха изпълнителят на Get It на терен, като настоятелно се редяха на опашка за селфи и автограф. Със стъпването си на терен, Крис веднага се захвана за работа, като промоционалното видео, с което ще бъде обявено участието му в Singer 2019 е вече заснето и се очаква да направи премиерата си съвсем скоро.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама