Деми Ловато скочи срещу видеоигра

11:20, 07 яну 19 / Любопитно 25 1317 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поп старлетката Деми Ловато се разгневи от реклама, публикувана в Инстаграм, в полза на видеоиграта Game Of Sultans. В причина за недоволството на изпълнителката на Sorry Not Sorry се превърнаха кадри от промоционалния клип, в които по думите й е използвано съдържание, „вредно за хората, които са чувствителни на тема какво смята обществото за теглото и диетата им“.

Видеото, което прави разлика между „затлъстял“ и „красив“ персонаж, бе свалено от Инстаграм в деня на публикуването си именно след реакцията на Ловато. Певицата призова социалната мрежа да запази глупостите за себе си и да не занимава потребителите си с потенциално застрашаващо съдържание.
От платформата обясниха, че одобрението за публикуване на клипа се случило „по погрешка“, а след повторна оценка на ситуацията, той е вече категоризиран като неприемлив и е премахнат от сайта.

През последните месеци Ловато се крие от светлината на прожекторите, като прекарва повече време със семейството и приятелите си докато се възстановява от предозирането си, вкарало я в болница за няколко седмици през юли. Самата звезда на „Дисни“ също е страдала в миналото от хранителни разстройства като анорексия и булимия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама