Наскоро назначен учител в Сандански стана сензация в интернет с голи снимки

11:10, 07 яну 19 25 2567 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Разпространиха голи снимки на наскоро назначен учител в Сандански. 34-годишният певец и футболист от Петричко Карамфил Божиков е учител по музика в Трето основно училище "Христо Ботев" в Сандански. На фотосите Божиков е чисто гол, а интимните си части е прикрил с футболна топка.

Снимките са били заснети с рекламна цел на фестивала "Пирин фолк" преди 10 години. "Не вярвах, че снимки отпреди 10 години ще станат хит за медиите", коментира Карамфил Божиков.

Фотосите са навсякъде в мрежата, а коментарите често са цветущи. Божиков се е примирил, че кадърът, на който позира гол с футболна топка, ще го преследва винаги. Но е сигурен, че това няма да пречи на часовете по музика. Директорът на училището не смята да търси друг учител, защото вярва, че в клас господин Божиков ще научи децата на музика.

"Не мисля, че ще ме подиграват децата. Засега не съм чул критики от родители на ученици", заяви Божиков пред NOVA.

„Каква е стойността на тези клипове нямам намерение да обсъждам. Не мисля, че снимки с 10-годишна давност биха могли и би трябвало да влияят върху професионалното развитие на един млад човек”, смята директорът на ОУ "Христо Ботев" Румен Сидеров.

Всъщност и преди 10 години снимките не носят голяма полза на Карамфил Божиков. Въпреки фотосесията, той не успява да спечели наградата на фестивала през 2008 г.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама