Лара Фабиан с концерт у нас през декември

18:20, 08 яну 19 / Любопитно 25 1187 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Харизматичната Лара Фабиан ще посети България през декември, като част от световното й турне 50. То ще започне тази година и ще продължи през 2020. Концертът й ще бъде в зала „Арена Армеец” на 16-ти декември от 20 часа.

По време на обиколката, Лара Фабиан ще изпълни едни от най-обичаните си хитове като "Je T’aime", "Je suis Malade" и "Adagio", както и песни от новият албум “Papillon”.

“Papillon” е четиринадесетият студиен албум на Лара Фабиан, и десетият на френски език. Той предстои да излезе на музикалния пазар през февруари 2019 г. Световноизвестната изпълнителка сподели първият едноименен сингъл от албума през октомври 2018 г., а видеото към песента събра над 1 милион гледания само за няколко седмици.

С над 20 милиона продадени албума по света, Лара Фабиан е най-успешната белгийска певица на всички времена. Тя е носителка на редица отличия, сред които два пъти Световна музикална награда за най-продаван бенелюкски изпълнител, награда Felix за Най-добър женски изпълнител, френската награда Victoires de la Musique и други.

Концертът на Лара Фабиан ще бъде изцяло със седящи места, като капацитетът на "Арена Армеец" ще бъде лимитиран до 6 000 души. Билетите ще бъдат на цени от 50 до 120 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg. Продажбата на билети стартира на 9-ти януари от 10:00 часа.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама