Дидо от D2 вярва, че скоро ще стане баща – тази неделя в "Търси се“

17:00, 12 яну 19 / Любопитно 25 1533 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Първото голямо лично телевизионно интервю на Дидо от D2 след победата във „Фермата“ е тази неделя в „Търси се“ от 11:00 ч. по bTV.

Съпругата му Юлия, която има 9-годишен син от първия си брак, разказва историята на тяхното запознанство, започнало от концерта на „Аеросмит“ в София през 2014 г. Тогава D2 подгряват концерта на американската банда. Любопитното е, че по това време, и Дидо, и Юлия са обвързани, но и двамата решават да поемат по нови пътища.

Игор, синът на Юлия, разказва как постепенно е станал приятел с Дидо. „В началото нямах добър подход към него, бях прекалено строг, но постепенно разбрах, че на децата трябва да се дава свобода и да им имаш доверие“, обяснява Дидо. Признава, че и той, и съпругата му, мечтаят за многочленно семейство, затова в момента работят за наследник.

Майка му Румяна разказва, че като малък Дидо е бил много добро дете, давала му е голяма лична свобода и той никога не я е разочаровал. По думите й в момента той изживявал едни от най-щастливите периоди в живота си.

Зрителите ще видят Лина и Игор, тъщата и тъста на Дидо, които го приемат като техен син. Всички обичат да се събират заедно и да споделят повече време заедно.

Сестра му Яна, която също е певица, казва, че музиката е нещото, което ги свързва. Тъй като тя се занимава с маркетинг и реклама, предизвикателството е да озвучи реклама.

Злати, съученик на Дидо, с когото са заедно в първите банди, споделя, че му казвали Дебелия, от дебелокож – защото не му пукало от нищо, никога не показвал емоции и слабости. „На мен не ми пречеше да казвам какво мисля, да пея по улиците и да не съм емоционален, както всички тийнейджъри“, отговаря Дидо.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама