Разследват певеца Ар Кели след документален филм за него

18:10, 09 яну 19 / Свят 25 1471 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американското правосъдие за пореден път се мобилизира след излъчването на документален филм за певеца Ар Кели, като редица прокурори се опитват да хвърлят светлина върху обвиненията срещу него в педофилия и сексуално носилие, съобщи Франс прес, цитирана от БТА. 

Прокурорката на окръг Кук в Илинойс, където се намира родният му град Чикаго, даде пресконференция, за да отправи призив за свидетелски показания. "Свържете се с нас. Не можем да разследваме обвиненията без сътрудничеството на жертвите и без свидетели", заяви Ким Фокс.

В документалния филм "Да оцелееш от Ар Кели", излъчен миналата седмица от кабелната телевизия Лайфтайм, редица жени обвиняват Ар Кели, че правил секс с момичета под 16-годишна възраст, когато той самият вече бил пълнолетен. Според други свидетелски показания, Ар Кели, чието истинско име е Робърт Силвестър Кели, се обградил с жени, които превърнал в сексуални робини и които днес са напълно откъснати от близките си.

Прокурорката Фокс прецени, че обвиненията са много обезпокоителни, и отбеляза, че поддържа контакт със семействата на две млади жени, които понастоящем са под влиянието на Ар Кели.

В Джорджия, където певецът също притежава имение, редица местни медии оповестиха, че прокурорът на окръг Фултън, чийто административен център е Атланта, е започнал разследване срещу Ар Кели.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама