Милиардерът Джеф Безос се развежда

19:10, 09 яну 19 / Любопитно 25 1551 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изпълнителният директор на "Амазон" Джеф Безос, обяви, че се развежда със съпругата си Маккензи след 25-годишен брак, съобщи Ройтерс. Двамата направиха съвместно изявление в Twitter. Безос, който е на 54 години, подчерта, че разводът е по взаимно съгласие, пише сайтът TMZ. "Чувстваме се невероятно щастливи, че сме се намерили и сме много благодарни за всяка от годините, през които бяхме женени", пише в изявлението. Той казва още, че смята брака си за успешен.

Джеф Безос е най-богатият човек в света. Състоянието му е изчислено на 160 милиарда долара. Безос и Маккензи живеят във Вашингтон, където режимът е на съпружеска имуществена общност. Това означава, че натрупаните през брака активи се разделят 50 на 50, ако няма предбрачно споразумение. Изглежда такова няма.

Джеф и Маккензи Безос се запознават, когато той е вицепрезидент на хеджфонд, а тя се явява на интервю за работа. Сключват брак след шест месеца през 1993 г. След това напускат работата си на Уолстрийт и се преместват в Сиатъл, където Джеф Безос отваря книжарница в интернет - началото на "Амазон". Джеф Безос става милионер през 1997 г. Той и съпругата му притежават 1 619 000 декара имоти. Имат четири деца.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама