"Левски" отлетя за Кипър без вратарите Митрев и Полачек

15:55, 10 яну 19 / Спорт 25 1360 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вратарите Божидар Митрев и Мартин Полачек, както и още трима полеви футболисти отпаднаха от групата на "Левски" за лагера в Кипър.

Митрев и Полачек направиха много слаба есен за Левски и Славиша Стоянович предпочете да продължи напред с юношите на тима Николай Михайлов, Петър Иванов и Николай Кръстев. Ненужни в отбора са още Аймен Белаид, Филипе Нашименто и Ривалдиньо, докато Атанас Кабов и Луан Виана ще довършат сезона в Царско село, а Алекс Боримиров - в Славия.

"Левски" замина с група от 25 души за лагера в Кипър. Отборът ще проведе подготовка до 9 февруари, като през този период ще изиграе 6 контролни срещи. "Сините" излизат на 19 януари срещу Уфа (Русия), на 25 срещу Хенан (Китай), на 30 срещу Висла Плоцк (Полша), на 2 февруари срещу Урал (Русия), на 5 срещу Судува (Литва) и на 8-и срещу Чукарички (Сърбия).

"Заминаваме с 25 играчи. Трябваше да намаля групата, защото беше невъзможно да тренираме с 35 души. За Станислав Костов всеки ден има нови информации, но тръгва с нас. В момента не мога да кажа нищо за тези, които остават в София", каза Стоянович.

"Сигурно ще вземем нови играчи на проби, но не мога да ви кажа точни имена. Засега има само опции", добави той.

Цялата група за лагера в Кипър:
вратари: Николай Михайлов, Петър Иванов, Николай Кръстев;
защитници: Иван Горанов, Деян Иванов, Милош Цветкович, Луи Нганиони, Нуно Рейш, Давид Яблонски, Томислав Папазов;
халфове: Антони Белмонт, Жерсон Кабрал, Паулиньо, Давиде Мариани, Ивайло Найденов, Габриел Обертан, Мартин М. Петков, Хали Тиам, Богдан Вашчук, Илия Юруков;
нападатели: Серджиу Буш, Илия Димитров, Станислав Иванов, Станислав Костов и Мартин Д. Петков.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама