Ангел Джамбазки: Незаконните цигански катуни трябва да бъдат премахнати

09:47, 12 яну 19 / Политика 25 890 Topnovini

Незаконните цигански катуни трябва да бъдат премахнати, а държавната администрация не желае да се справи с този проблем с гетата. Това каза заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки в студиото на „Събуди се“, излъчвано по NOVA.

Според Джамбазки в обществото цари несправедливост, има малки или никакви наказания, има гетоизация, което трябва да бъде прекратено, защото чупи самата основа на българското общество. „Трябва да бъдат отненти и съборени огромните имения на бароните, които те направиха от телефонни измами“, допълни той.  Зам-шефът на ВМРО заяви, че за десетки къщи и палати е извършено всичко, което е необходимо като административна дейност. „Питал съм НАП, Прокуратура, ДНСК, Агенция по приходите, но отговорите са безумни, те са измиване на ръцете. Сега вече ги имаме всичките и започваме да ги показваме.”

Джамбазки обвини и съдебната власт за обвиненията и наказанията, които дава на роми престъпници. Според него е безумно това, че прокуратурата сключва споразумения с роми за по-леки наказания.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Анкета

Ще сте дисциплинирани ли ако облекчат мерките срещу COVID-19?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 76 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.