Принц Уилям и „белегът на Хари Потър“

14:20, 16 яну 19 / Любопитно 25 1309 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Принц Уилям има интересен белег в лявата част на челото си, който той сам нарича „белега на Хари Потър“. Той го е получил преди години, в тийнейджърска възраст.

В интервю от 2009 г. той споделя: „Кръстил съм го така, защото понякога "свети" и хората го виждат, но друг път изобщо не се забелязва.“

Произходът на този белег отляво обаче е не е магичен – Уилям го получава след удар с голф стикпо време на игра, когато е на 13-годишна възраст.

В същото интервю той обяснява: „Намирахме се на полето и в следващия момент, незнайно откъде, се появи желязото, което ме удари в лицето“.

Тогава Уилям е откаран в близката болница, където се налага да му направят 24 шева, за да зашият раната. Процедурата трае 7 минути. Майка му, принцеса Даяна, е неотлъчно с него в тази вечер, докато баща му е критикуван, че ги е оставил сами и е отишъл на официален прием в лондонската опера.

Любопитен факт е, че и съпругата му Кейт Мидълтън също има подобен белег от лявата страна на главата, който обаче е скрит от косата ѝ. Но докато Кейт Мидълтън никога не е говорила публично за белега си, Уилям не само споделя за него, но и използва всеки подходящ момент, за да го покаже – например при срещите си с деца по време на различни организирани събития.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама