Йоланда Хадид премахна всичките си импланти, филъри и екстеншъни

17:20, 16 яну 19 / Любопитно 25 2710 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Естествената красота се завръща на мода. Йоланда Хадид прави всичко възможно да поддържа тази тенденция през 2019 година. Бившият модел, риалити звезда и майка на Джиджи, Бела и Ануар обяви, че след години работа върху тялото си, тя е премахнала всички филъри и екстеншъни. Хадид разкри, че ще се отдаде на по-здравословно съществуване и сподели своя снимка, на която изглежда перфектно. Йоланда навърши 55 години на 11 януари.

"На 55 и усмихваща се отвътре", написа Йоланда към селфи в огледалото, на което е по розово бельо. "Най-после завръщане към оригинала от 1964. Да живея в тяло, освободено от гръдни импланти, филъри, ботокс, екстеншъни и всички тези гадости. Мислех, че имам нужда от тях, за да се справя с начина, по който обществото ме накара да повярвам, че трябва да изглежда една сексапилна жена, докато токсичността им почти не ме убие."

Хадид е осъзнала, че "подобряването" на тялото е потенциално опасно. "Вашето здраве е вашето богатство, така че, моля, взимайте обосновани решения, проверявайте частичната информация, която сте получили от счупената ни система, преди да поставите нещо чуждо в тялото си", посъветва тя последователите си.

Йоланда е достигнала ново ниво на самосъзнание и обясни пред феновете си: "Отне ми много години, за да се справя с някои лоши избори, които направих за себе си, преди най-накрая да намеря свободата към устойчивата вътрешна красота и приемане на това, което е най-добрата ми версия според нечии стандарти, но не и според моите собствени."

Хадид допълва: "От нас зависи да се научим да обичаме сее си и да празнуваме нашата уникална красота във всички възрасти, докато се движим през това пътуване, наречено "живот". Красотата няма смисъл без нашето здраве."

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама