Йорданка Фандъкова: Работим за доверието на нашите съграждани

13:41, 20 яну 19 / Политика 25 806 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Работим и ще продължаваме да работим за доверието на нашите съграждани. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова по време на Националната предизборна среща на ПП ГЕРБ в зала 3 на НДК.
„Само след по-малко от четири месеца ние ще се изправим пред нашите съграждани, за да поискаме отново тяхното доверие на изборите на Европейски парламент, а малко по-късно и на местните избори“ подчерта Фандъкова.

„За мен не е важно кой от нас ще бъде евродепутат, кмет или общински съветник, единственият важен въпрос е дали ще покажем на хората, че сме си свършили работата и че правим живота им по-добър, дали можем да ги убедим, че имаме опита, знанията и ясните планове да работим и да се трудим за тях“, каза тя.

Фандъкова изтъкна, че София се променя с бързи темпове и че всички виждат това. „Метрото, новите, булеварди, училища, паркове и музеи не са за ГЕРБ, те са за хората“, заяви кметът на София.
Както заяви и Цветан Цветанов, Фандъкова коментира и факта, че от ГЕРБ са изправени пред агресивен противник, които ще бъдат безкомромисни в представянето на фалшиви новини, които се повтарят не само от анонимните тролове. „Това показва безсилие“, каза още Фандъкова.

„Не бива да допускаме направеното да бъде игнорирано, пренебрегнато или дори забравено, не бива и един пропуск да обезкуражава всички. Ние можем да кажем къде бяхме преди 10 години и къде сме днес“, подчерта още тя, като посочи, че ГЕРБ може да покаже ясен план и да го запълни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама