Николай Банев във Facebook: Съпругата ми е в ареста, без да може да общува с трите ни малолетни деца

16:18, 20 яну 19 25 1424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бизнесменът Николай Банев, който е в ареста заедно със съпругата си Евгения Банева, публикува ново изявление в официалния си профил във социалната мрежа Facebook.

Ето какво гласи то:
"Приятели, 
Пиша ви по повод мръсната игра на Специализираната прокуратура, играеща по свирката на своите и чужди господари.
Умолявам ви да разпространявате сред своите приятели случая с ОПГ (организирана престъпна група), в която са “невероятно опасните престъпници” – 
Съпругата ми - Евгения Банева и майка ми – Мария Банева … “Без вина - виновни” – нямащи нищо общо с нито едно престъпно деяние, в което са обвинени, нито едно!

 

Съпругата ми е в ареста, без да може да общува с трите ни малолетни деца. Най-срамното в този случай е, че нито българската общественост, нито българската журналистика са трогнати от трагедията на една българска майка с три деца, учещи по неволя в чужбина. Явно, в България, милосърдието е категория, разпростираща се само върху социално слабите, малцинствата и животните.

Явно такъв фрапиращ случай на арогантно нарушаване на човешките и особено детските права, не интересува и не трогва никого от “милостивите българи”.

Жалко, тъжно и страшно е отсъствието на хуманизъм, съпричастност и дори липса на въпроси по случая Евгения Банева.

Дано нашият народ да не е изгубил основните си човешки качества и способността си да мисли самостоятелно и трезво.
Защото пиянството на обвинителите не е трезво деяние. Но ако не се оценява трезво от обществеността – значи и тя е опиянена от злобата, завистта и наглостта на самозабравилите се “държавни обвинители”.

Призовавам ви:
Задавайте въпроси, искайте отговори, заинтересувайте се от потъпкването на човешките права в случая Евгения Банева. 
Защото утре Вие самите ще сте поредните жертви на беззаконието и на недосегаемостта на тези, които избирате да ви управляват.
Аз съм пословично известен с безпощадната си критика срещу развилнялите се мутри, заграбили общественото богатство и държащи в ръцете си голямата тояга и малкия морков. 
Моята борба е отколешна и ще продължава, но е срамота когато обществото позволява подобна гавра с една българска майка на три малолетни деца. 
Срамота!!!"

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама