Николай Банев във Facebook: Съпругата ми е в ареста, без да може да общува с трите ни малолетни деца

16:18, 20 яну 19 / Крими 25 481 Topnovini
1

Бизнесменът Николай Банев, който е в ареста заедно със съпругата си Евгения Банева, публикува ново изявление в официалния си профил във социалната мрежа Facebook.

Ето какво гласи то:
"Приятели, 
Пиша ви по повод мръсната игра на Специализираната прокуратура, играеща по свирката на своите и чужди господари.
Умолявам ви да разпространявате сред своите приятели случая с ОПГ (организирана престъпна група), в която са “невероятно опасните престъпници” – 
Съпругата ми - Евгения Банева и майка ми – Мария Банева … “Без вина - виновни” – нямащи нищо общо с нито едно престъпно деяние, в което са обвинени, нито едно!

 

Съпругата ми е в ареста, без да може да общува с трите ни малолетни деца. Най-срамното в този случай е, че нито българската общественост, нито българската журналистика са трогнати от трагедията на една българска майка с три деца, учещи по неволя в чужбина. Явно, в България, милосърдието е категория, разпростираща се само върху социално слабите, малцинствата и животните.

Явно такъв фрапиращ случай на арогантно нарушаване на човешките и особено детските права, не интересува и не трогва никого от “милостивите българи”.

Жалко, тъжно и страшно е отсъствието на хуманизъм, съпричастност и дори липса на въпроси по случая Евгения Банева.

Дано нашият народ да не е изгубил основните си човешки качества и способността си да мисли самостоятелно и трезво.
Защото пиянството на обвинителите не е трезво деяние. Но ако не се оценява трезво от обществеността – значи и тя е опиянена от злобата, завистта и наглостта на самозабравилите се “държавни обвинители”.

Призовавам ви:
Задавайте въпроси, искайте отговори, заинтересувайте се от потъпкването на човешките права в случая Евгения Банева. 
Защото утре Вие самите ще сте поредните жертви на беззаконието и на недосегаемостта на тези, които избирате да ви управляват.
Аз съм пословично известен с безпощадната си критика срещу развилнялите се мутри, заграбили общественото богатство и държащи в ръцете си голямата тояга и малкия морков. 
Моята борба е отколешна и ще продължава, но е срамота когато обществото позволява подобна гавра с една българска майка на три малолетни деца. 
Срамота!!!"

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани