Бойко Борисов: Докато нашите опоненти се борят само за власт, ние искаме да направим живота на хората по-добър

16:28, 20 яну 19 / Политика 25 1045 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Трябва да помогнем на всеки един човек, защото имаме необходимия ресурс. Избори след избори в продължение на 10 години хората винаги избираха ГЕРБ, защото ние оправдахме доверието им. Те ще продължават да ни подкрепят само ако им покажем, че сме си взели поука от грешките си. Редиците на нашите политически опоненти са пълни с провалили се политици, но въпреки това те искат да ни съборят и отново да дойдат на власт. За тях е най-важно да имат власт, докато ние искаме да направим живота на хората по-добър. Това заяви председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов по време на Националната работна среща на ПП ГЕРБ, която се проведе днес в НДК. 

„Свършихме повече работа, отколкото която и да е друга партия преди нас. Успяхме да сторим всичко това бързо и лесно, защото нашите предшественици не бяха направили нищо“, каза Бойко Борисов. По думите му ГЕРБ все още е първа политическа сила, но подкрепата за партията намалява. „Трябва да се съпротивляваме на нашите опоненти и фалшивите им новини. Няма значение кой е сбъркал, всичко се пише на ГЕРБ“, обясни Борисов.

Председателят на ГЕРБ посъветва всички присъстващи да акцентират какво е направено до този момент. „Никога не е имало толкова голяма борба с корупцията. Контрабандата от 34% стана 5%. Намалихме с 7% външния дълг. Направихме АМ „Тракия“, „Струма“, предстои да завършим и „Хемус“. Санирахме хиляди блокове, направихме метро, направихме Южната дъга“, ремонтирахме „Витошка“. Няма град, в който нещо да не е направено“, подчерта още той. Борисов допълни, че Българското председателство на Съвета на ЕС е било най-успешното такова досега и сподели, че през март месец ще бъдат направено наведнъж нови пет копки на АМ „Хемус“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама