Брад Пит и Чарлийз Терон са на прага на сериозна връзка

17:10, 20 яну 19 / Любопитно 25 3484 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорът Брад Пит се среща в „романтична обстановка“ с колежката си Чарлийз Терон, след като бившият й годеник Шон Пен ги запозна. Тяхната връзка, която започна в края на миналата година, е първият сериозен романс на Брад, откакто се раздели с Анджелина Джоли през 2016-а година.

Носителката на Оскар за най-добра женска роля от 2003-а година за ролята й в драматичния филм „Чудовище“ , която отмени годежа си с Шон Пен е посетила дома на Брад Пит в Лос Анджелис, но не се е срещнала с децата му от брака с Джоли.
И Брад Пит и Чарлийз Терон са известни със своите връзки с други звезди. Пит има още един провален брак с актрисата Дженифър Анистън (2000-2005).

Пит прекара последните две години в отърсване от развода с Анджелина Джоли, а през април миналата година стана ясно, че 43-годишната Джоли е позволила той да се среща с децата им и разводът им бе финализиран.

Терон, която има две осиновени деца, през годините е свързвана с Киану Рийвс, Райън Рейнолдс и Александър Скарсгард. Брачните й партньори са Стивън Дженкинс (1998-2001) и Стюарт Таусенд (2001-2010).

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама