Повдигнаха обвинение на жената, ударила фелдшерка в Горна Оряховица

15:35, 23 яну 19 / Крими 25 1086 Topnovini
БГНЕС

Районна прокуратура – Г. Оряховица повдигна обвинение за причинената телесна повреда на медицински специалист от ЦСМП в града, съобщи държавното обвинение.

Прокуратурата наблюдава бързо производство, образувано на 21.01.2019г. за това, че на същата дата около 01.00 часа в гр. Г. Оряховица, в сградата на спешния център, е причинена лека телесна повреда на Наталия Армянова – медицински специалист при ЦСМП – Г. Оряховица по повод изпълнение на службата й.

След изготвяне на незабавно назначената съдебно-медицинска експертиз Районна прокуратура – Г. Оряховица повдигна обвинение срещу Звезда Илиева за причиняване на лека телесна повреда на медицински специалист при изпълнение на службата му.

Предвиденото наказание е лишаване от свобода до 3 години. Предвид чистото съдебно минало на обвиняемото лице е задължително приложението на чл. 78А от НК, който изисква замяна на наказанието лишаване от свобода с административно наказание: глоба от 1000 до 5000 лв.

След предявяване на обвинението и разпит по него, бързото производство незабавно ще бъде внесено в Районния съд за решаване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!
Ключови думи