Тайната на дълголетието според 109-годишна американка

08:15, 29 яну 19 / Любопитно 25 4465 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Когато искате добър и дълъг живот, по-добре е да се доверите за съвет от някого с такъв! Ако сте се чудили на какво се дължи дълголетието, тази история е за вас.

Всичко започва през 2015 г. когато Holiday Retirement провежда мащабно проучване в цяла Америка, като питат възрастни хора над 100 г. каква е тайната им за дълголетие. Докато някои казват, че всичко е свързано със семейството, други уверяват, че тайната е да живееш живота си на пълни обороти. Въпреки това, най-изненадващият отговор идва от 109-годишната Джеси Галан.

Родена през 1906 г. Джеси е израснала в семейната ферма в Кинтор, Шотландия. Тя е живяла със своите родители и шест братя и сестри. Нейният живот е бил свободен и семпъл. 

В края на живота си Галън е настанена в Crosby House - дом за стари или болни хора. Джилиън Бенет, която работи там казва: ”Джеси бе прекрасна жена. Много беше независима и винаги се разхождаше.”

Галан умира през 2015 г., но успява да сподели тайната на дълголетието си. “Моята тайна за дълъг живот е ....". Научете каква е тайната тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама