Вижте режима за красиво тяло на Марго Роби

15:20, 29 яну 19 / Любопитно 25 1914 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Личният треньор на 28-годишната актриса Марго Роби разкри как тя поддържа фигурата си.

Дейвид Хигинс твърди, че закуската е надценена и вярва, че периодичното гладуване, когато се яде само през 8-часов прозорец - е тайната на отслабването.

"Понякога няма нужда да закусвате. Цялото твърдение, че "закуската е най-важното ядене за деня" е маркетингова кампания от 40-те за продажба на яйца. Всички сме отгледани с това вярване", каза Хигинс, чийто други клиенти са Наоми Кембъл и Клаудия Шифър.

Той е голям привърженик на фастинг метода, при който не се яде 16 часа, пишат от iWoman. Това за повечето хора означа пропускане на закуската, обядване в ранния следобед и вечеря най-късно в 20 часа, обясни треньорът пред Insider:

"Не можете да консумирате толкова много храна, тъй като реално нямате достатъчно време. По този начин позволявате на тялото си да се възстанови и да храносмила добре."

Преди време Марго Роби разкри, че яде напълно "чисто", когато снима или се подготвя за събитие на червения килим.

"Не съм добра в умереността, когато става въпрос за менюто ми. Ставам нещастна, ако не се храня. Не мога всеки ден да ям само салати и да пия по половин чаша вино през ден. Това не е за мен".

Вместо това, Роби обича да си угажда, а когато работата й го налага - яде изключително чисто. Тогава обикновено закуската й включва овесена каша с боровинки или зелено смути с кейл и ябълка. На обяд си хапва пиле с кафяв ориз или салата с риба, домати и краставици. Вечерята й най-често представлява риба тон със сладки картофи или зеленчуци с оризови спагети.

Когато се подготвя за събитие, от време на време си позволява по чаша вино, но избягва консумацията на наситени мазнини, фаст фууд, сладки напитки и шоколад.

"Нямам добра диета. Обичам бира, пържени картофки, бургери, но ако се налага да вляза във форма,три дена ще ям моркови, ако се налага", сподели красивата блондинка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама